Salami och fetaostinbakad kycklingfilé

Mumsades lyxig kyckling i veckan!



Till kycklingen:

2 Kycklingfilér
4 Salamiskivor
Fetaost
Basilika/persilja/eller vad man nu tycker om eller råkar ha hemma :)
Salt
Peppar

Potatis

Såsen:

Creme fraiche
Sweetchilisås
2 soltorkade tomater
Grovmalen svartpeppar
Salt


Sätt ugnen på 175°C. Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek några minuter på vardera sidan så att den får en fin stekyta. Lyft upp kycklingen och skär ett snitt igenom den.

2.Stoppa in skivor av salami och ost tillsammans med soltorkade tomater (som du klippt i mindre bitar) och en kvist basilika, persilja (eller vad du råkar ha hemma) i snittet. Lägg kycklingen i en form och ugnsbaka i ca 20 minuter eller tills köttet är klart.



Servera med hemmagjorda pommes och en god sås!

MUMS

(Lägg märke till min nya snygga stekpanna :D)

RSS 2.0
Matbloggstoppen