Köttfärssås och spaghetti



Köttfärssås:

500 gram köttfärs
Nästan 2 dl matlagningsgrädde
Drygt 250 g passerade tomater
Tomatpuré
En skvätt ketchup
Ca 1 dl vitt vin
1-2 vitlöksklyftor
1 buljong
Lite riven permesanost
Salt
Svartpeppar
Oregano
Basilika
Timjan

Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen. Häll på grädden, passerade tomater och vinet. Riv ner lite permesanost. Låt puttra och smaka av!

Servera med spaghetti, extra permesan, lite ketcup och sallad. MUMS.


Kommentarer
Postat av: Annmarie Stigsdotter

Suveränt gott! Har lagat den många gånger! Mild och god!

2012-01-21 @ 17:14:57
Postat av: Veronica

Tack va kul! :) (bättre sent än aldrig)

2012-04-07 @ 12:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen