Köttfärssås och spaghetti
Köttfärssås:
500 gram köttfärs
Nästan 2 dl matlagningsgrädde
Drygt 250 g passerade tomater
Tomatpuré
En skvätt ketchup
Ca 1 dl vitt vin
1-2 vitlöksklyftor
1 buljong
Lite riven permesanost
Salt
Svartpeppar
Oregano
Basilika
Timjan
Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen. Häll på grädden, passerade tomater och vinet. Riv ner lite permesanost. Låt puttra och smaka av!
Servera med spaghetti, extra permesan, lite ketcup och sallad. MUMS.
Kommentarer
Postat av: Annmarie Stigsdotter
Suveränt gott! Har lagat den många gånger! Mild och god!
Postat av: Veronica
Tack va kul! :) (bättre sent än aldrig)
Trackback