Fish'n'chips



2-3 Färska rödspättafilér
8-10 Potatisar



Frityrsmet:

1 dl mjöl
½ tsk bakpulver
½ tsk salt
½ dl mjölk
0.75 dl öl
1 ägg

Blanda torra ingredienser, blanda sen ner resten. I med fisken och ner i fritösen på 180c.



Remouladsås:

Majonäs
Bostongurka
Pressad citron
Finhackad rödlök
Salt
Peppar
Cayennepeppar
Chilipulver
Paprikapulver

Blanda och samaka av. Brukar ta ungefär 50/50 med majo och boston.




Skala, dela och fritera potatisen.


Servera med sallad och lime.

Omnomnom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen