Biff rydberg på fläskfilé



För 2-3 personer.

Köttet blev riktigt mört och fint. MUMS. Och persiljan är från min lilla skörd :)

500 gram fläskfilé
8-10 potatisar
1 gul lök
Ägg
Smör
Salt
Peppar
Färsk persilja

Skär potatisen i 1 1/2 cm stora tärningar, o fläskfilén i 2-2 1/2 cm stora tärningar.

Stek potatisen i en panna med smör tills den fått färg och är klar. Salta och peppra.

Stek fläskfilén hastigt så att den får bra färg och är klar. Pannan bör vara ganska varm. Salta och peppra. (Om de är mycket, dela upp köttet och stek i omgångar så att det inte blir "kokt")

Fräs löken i lite smör utan att den tar färg, salta och peppra en aning. Håll den varm.

Servera omedelbart med äggulorna i sitt skal och ev. stö på lite finhackad persilja.

Kommentarer
Postat av: malin

shit! såg jävligt gott ut för att innehålla så lite ingredienser .. next up! hähä

2011-12-14 @ 16:41:03
URL: http://sekund.blogg.se/
Postat av: veronica

Ja de är ju de! Äggulan och löken gör verkligen sitt. Mums!

2011-12-15 @ 19:33:46
URL: http://kremigt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen