Grillspett och potatissallad



Fläskfilé och mumsig korv :)





Potatissallad:

Potatis
En halv rödlök
2 dl gräddfil
1 dl majonnäs
2 msk senap
1 krm salt
½ krm vitpeppar
2-3 msk finhackad gräslök

Koka potatis (helst färskpotatis) och låt kallna.

Gör dressingen: Rör samman gräddfil och majonnäs och smaksätt den med senap och kryddor i en skål. Blanda i gräslöken och löken.

Skär den skalade och kalla potatisen
Lägg i skålen med dressingen och rör om ordentligt men försiktigt.

Låt gärna salladen stå en stund och ta smak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen