Potato skins



Potatis
Ost (Blandade gouda, cheddar och västerbotten)
Bacon
Gräddfil
Vårlök

Ev.
Cayennepeppar
Vitlökspulver/salt


Sätt ugnen på 200 grader. Stick hål i potatisarna. Baka ca 1 timme tills mjuka.

Låt potatisarna svalna något, dela sen på hälften. Gröp ur potatishalvorna, lämna ca ½ cm och ställ tillbaka potatisarna på plåten. Höj värmen till 225 grader.

Fördela osten i potatishalvorna. Strö över knaperstekt bacon och in i ugnen igen tills osten har smält (runt 5-10 min)

Ringla över gräddfil (krydda eventuellt gräddfilen med vitlökspulver och cayennepeppar, strö över vårlök.

Mums! Råkade dock lämna dom i ugnen någon minut för länge, men mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen